среда, 30. август 2017.

Noć muzike na Tašmajdanu 01.septembra





Pored spektakularnog nastupa Simfonijskog orkestra i Hora RTS-a i Hora Kolibri pod vođstvom maestra Bojana Suđića, Noć muzike u petak, 01. septembra, donosi još jedno veliko iznenađenje koje će obradovati sve ljubitelje klasične muzike.


Po prvi put pred beogradskom publikom nastupiće čuveni francuski tenor, Amadi Laghe i tom prilikom pružiti jedinstveno iskustvo izvođenjem više numera, među kojima i čuvenu „O sole mio“. Najveći kulturni događaj godine počeće u 20.30 časova na stadionu Tašmajdan, kada će više od 170 izvođača pod vedrim nebom Beograda povesti publiku na muzičko putovanje oko sveta.


Budući da je Noć muzike potpuno besplatna manifestacija i da nema podele karata, kapije stadiona će u petak već od 18:30 časova biti otvorene za sve posetioce kako bi se izbegle gužve prilikom ulaska na koncert, a dozvoljeno je unošenje bezalkoholnih napitka u plastičnim ambalažama. Za one koji ne budu uspeli da nađu svoje mesto na stadionu, nedaleko odatle, u Tašmajdanskom parku, biće postavljeno i veliko video platno na kome će se direktno prenositi koncert kako bi svi građani imali priliku da uživaju u zvezdanoj Noći muzike.

Druga Noć muzike realizuje se uz podršku Grada Beograda, Ministarstva pravde, sportsko rekreativnog centra Tašmajdan, kao i kompanija Bambi i Polimark.

B92



Нема коментара:

Постави коментар