четвртак, 27. јул 2017.

Transfer Blama predstavlja novi album - “Večito drugi”




Nakon prvog albuma kojeg su izdali pre dve godine. Požarevački pank-rok bend Transfer Blama se opet oglasio novim izdanjem, ali ovog puta “malo glasnije” I sa pesmom “više” u odnosu na već pomenuti prvi album.
“Večito drugi” nastavlja trend koji Transfer Blama očigledno forsira. A to su kratki albumi – ne više dvadesetak minuta muzike. Ovaj album broji osam pesama, među kojima je i jedna obrada. Takođe, kao njegov predhodnih izdat je u sopstvenoj režiji benda.  Treba napomenuti da je izlazak albuma pratio video za singl “Ti I ja”





"Album "Večito drugi" je novi iskorak i donekle radikalna promena našeg zvuka. - Jer u odnosu na prvi album, ovo izdanje nagoni ka dosta "tvrđem" zvuku. Uplivi hard core-a i street punka su više nego očigledni. Čak ili šta više, na ovom albumu se osećaju i uplivi heavy metala. Takođe tekstualno je dosta zreliji-realniji. Jednom rečju, ovaj album je blago eksperimentalan.  Ali sigurni smo  da će publici svideti naš novi album" - rekli su iz Transfer Blama.

Fizički primerak albuma možete poručiti putem email adrese: transferblamabend@gmail.com Ili putem FaceBook stranice benda.
Ako niste ljubitelj fizičkih kopija albuma? Album možete takođe kupiti i kao digitalno audio izdanje putem Bandcamp profila.

Ukoliko ne praktikujete ni audio format u bilo kom obliku? Uvek možete besplatno downloadovati MP3 verziju albuma klikom na LINK.

Lista pesama:
1. Asfalt
2. Ti i ja
3. Hladan skroz
4. Sati
5. Boje
6. Ljudi
7. Za one koji su odustali
8. Rodi mi gomilu debila (Trula Koalicija)








Нема коментара:

Постави коментар