среда, 14. јун 2017.

THE BITE OBJAVILI SINGL "DA SE PONOVO RODIM"




BeogradskI „riff'n'roll“ bend The Bite objavio je i zvanično singl “Da se ponovo rodim”!

Dvominutna blues/rock pesma „Da se ponovo rodim“ prvi je singl benda The Bite na srpskom jeziku. Snimana je 2016.godine u studiju „King Oliver“, a produkciju je radio Ivan Srdanović. Radijsku premijeru imala je krajem prošle godine i želja benda je bila da nekoliko meseci pesma ne bude dostupna online, jer „muzika treba da se sluša, a radio je jedini pravi način za to“.





“Svi mi u nekom trenutku svog života poželimo 'reset', da ostavimo sve što je loše iza sebe i krenemo ispočetka... ovo je pesma o jednom takvom preseku i o želji da čistih misli i bez bespotrebnih tereta krenem dalje“ kaže Ljiljana Zdravković koja je autor teksta, a Bojan Savić, koji je uradio muziku za pesmu dodaje: „Poruka pesme je toliko jasna i jaka da nisam želeo da komplikovanim aranžmanom ili predugim solažama ni ponavljanjem to razređujem. Zato pesma zvuči tako kako zvuči i traje toliko koliko traje“

The Bite su krajem prošle godine učestvovali na Beogradskom autorskom rok festivalu  - BARF na kojem su osvojili nagradu za najbolje izvođenje, a nedavno su nastupili i kao predgrupa na koncertu kultnog beogradskog benda NBG.

Očekuje ih nekoliko nastupa ovog leta, od kojih izdvajaju učešće naSingidunum festu 24.juna. „Velika nam je čast što ćemo stati na tu binu sa takvim imenima kakva su Ritam nereda, Električni orgazam, Direktori... svi učesnici su sjajni, očekuje nas nekoliko sati ozbiljnog rokenrola i mi jedva čekamo to druženje na Kalemegdanu!“






Bend će se u narednom periodu  posvetiti i studijskom radu: „U planu je da snimimo još neke nove pesme na kojima radimo poslednjih meseci, a od jeseni očekujte bar dva video spota kao i koncerte  i u Srbiji ali i u regionu“ kažu članovi benda i pozivaju vas da i vi ovog leta krenete u neke nove, važne promene uz njihovu novu pesmu!





Autori fotografija u prilogu su Dušan Vučković i Marko Popović

Više o bendu „The Bite“:  
Facebook page: https://www.facebook.com/thebite011/

Youtube: http://www.youtube.com/user/thebiteofficial

Web site: http://thebite.rs/


Нема коментара:

Постави коментар