четвртак, 29. јун 2017.

Sutra počinje Nektar OK Fest !





Tjentište je  spremno za početak četvrtog po redu Nektar OK Festa, koji će i ove godine u fenomenalnom ambijentu NP Sutjeska 30.06/01-02.07. ugostiti vrunska imena regionalne muzičke scene i organizovati brojne druge prateće sadržaje koji će posetioce iz cele regije upoznati sa svim lepotama i vrednostima ove destinacije.

Na tri stage-a publiku će tokom tri dana zabavljati:

Jägermeister main stage: Del Arno Band ,Josipa Lisac , Disciplin A Kitschme , TBF Psihomodo Pop , Van Gogh , Let 3 , Urban & 4 , Dubioza Kolektiv.

OK stage: Straight Jackin , Justin’s Johnson , Kanda, Kodža i Nebojša , E-PLAY ,Zoster , Deca loših muzičara

OK Summer stage: Nebs Jack , G.Edd , After Affair , Ralon Brancin, Audio InFunktion ,Zlijay ,Marakoon







Ljubitelji filmske umetnosti uživaće u OK cinema zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će, tokom tri večeri, biti prikazani filmovi: „Sing Street“/“Tour de France“/“Neslavno slavna Florence“.

Vrata festivalskog kampa i ove godine otvaraju se dan ranije, te svi oni koji žele da dan duže uživaju na Tjentištu, svoje mesto u OK kampu mogu potražiti već danas od 12:00. Paket „OK kamp“, koji podrazumeva boravak u festivalskom kampu i mogućnost prisustva svim koncertima u festivalskoj zoni, po ceni od 30,00 KM, moguće je kupiti i na licu mesta na recepciji OK kampa.

Pored Banjalučke pivare, uz Nektar OK Fest na Tjentištu su i prijatelj festivala kompanija m:tel, zvanični telefon festivala Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.

Нема коментара:

Постави коментар