уторак, 6. јун 2017.

Roger Waters je objavio novi album nakon 25 godina





Roger Waters, jedan od osnivača britanske rok-grupe Pink flojd, posle 25 godina objavio je svoj prvi album na kojem ima pesama s direktnim aluzijama na predsednika SAD Donalda Trumpa čijoj se politici on žestoko protivi.

"Is This the Life We Really Want?" je prvi album Watersa još od 1992. godine. On uskoro kreće na turneju po SAD i Kanadi, koja će trajati do kraja oktobra. Dok su Watersovi prethodni albumi imali bezvremenski šmek, novi album je vrlo savremenog karaktera, a među pesmama kritičnim prema Trumpu je i "Picture That" u kojoj se pominje "ludo bolesni lider".






Waters je početkom ove godine rekao da je proslavljeni album "The Wall" Pink flojda sada ponovo aktuelan zbog ličnosti i politike novog američkog predsednika Donalda Trumpa.

Roger, žestoki kritičar Trumpa koga je na koncertu oktobra prole godine u Meksiku nazvao "svinjom", tada je napao njegovu "neprijateljsku" politiku.





Voters, engleski rok muzičar, pevač, gitarista-basista, tekstopisac i kompozitor, od 1965. do 1984. bio je član grupe Pink Flojd i delom njen tekstopisac, bas-gitarista i jedan od glavnih vokala.

Kao pisac, autor je najpoznatijih albuma te grupe "The Dark Side of the Moon", "Wish You Were Here", "Animals" i "The Wall".




Нема коментара:

Постави коментар