уторак, 13. јун 2017.

Medijana Balkanrock festival 2017 - 17.juna u Nišu





Fank-rok sastav Deca Loših Muzičara nastupiće u subotu, 17. juna u revijalnom delu osmog po redu Medijana Balkanrock festivala u Nišu.

Kao i svake godine, Medijana Balkanrock festival održaće se na amfiteatru na Keju a program počinje u 20.30 časova nastupom prošlogodišnjih pobednika, benda Hazel.

U takmičarskom delu nastupiće mladi bendovi: Phosgene, Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno dejstvo. Oni su odabrani u konkurenciji od 11 bendova koji su se prijavili na konkurs za učešće na ovogodišnjem Medijana Balkanrock festivalu.

Prva tri plasirana benda, po oceni stručnog žirija i publike, dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu. Pored kompilacijskog diska, prvoplasirani bend dobiće i snimanje spota, a pored toga, učestvovaće i na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi i dobiće specijalni trofej Medijana Balkanrock festivala – gitaru od matica i šrafova.

Organizatori festivala su Gradska opština Medijana i Udruženje građana Balkanrock, a cilj manifestacije je promovisanje rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova.

Нема коментара:

Постави коментар