уторак, 13. јун 2017.

Ana Ćurčin nastupa pre Cigarettes after sex u Beogradu




Kantautorka Ana Ćurčin nastupiće sa svojim bendom pre Cigarettes After Sex na njihovom prvom nastupu u Srbiji zakazanom za 18.jul na Bazenima 11.april.

Ana Ćurčin je kantautorka čija „prirodna snaga leži u neposrednosti, univerzalnosti osećanja i posve neupakovanoj ranjivosti“.
Ana je rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, a živi i radi u Beogradu.
Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope.
Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging", a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme "Remain Calm" i "Unknown".





Cigarettes After Sex u  Beogradu sviraju prvi put i to u okviru turneje kojom promovišu svoj prvi studijski album. Ovaj dream pop kolektiv iz Bruklina  koji predvodi Greg Gonzalez oformljen je 2008. u El Pasu. Prolazio je brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije.

Pesme poput  “Nothing's Gonna Hurt You Baby" koja ima 42 miliona pregleda na Jutjubu, "I'm A Firefighter", "Dreaming of You" i "Starry Eyes" i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izrazito jaku fan bazu.
Pre samo nekoliko dana, 9. juna, izdali su svoj prvi LP  "Cigarettes After Sex".


Ulaznice po ceni od 1700 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop.rs, kao i online na www.ddtickets.rs

Нема коментара:

Постави коментар