петак, 26. мај 2017.

"Rokenrol u kandžama interneta" - 29.maj




Od 29.maja , u prostorijama "Matice Iseljenika Srbije",  u Beogradu, kreće  prvi iz serijala tematskih večeri - tribina, sa temom orijentisanom ka dešavanjima u ovdašnjoj  rock kulturi.

Vaši domaćini i organizatori biće Predrag Jovanović i Branimir Lokner, autori knjige “Rokenrol u kandžama interneta” (DSR&TMM), Wood RS i Branislav Bašić Pekar, rok pesnik, autor već sada kultne zbirke “Seljobriti”. Pored domaćina, stalno sa nama biće i ekipa sjajnih Novosađana – Power Rock. Ovakve večeri događaće  se jednom mesečno, a u razgovorima participiraće i učestvovaće brojne ličnosti koje su uključene svojim radom i delovanjem na domaćoj kulturnoj i muzičkoj sceni.

U ponedeljak 29.05, sa početkom od 20 sati, tema razgovora biće rock kultura i internet, promocija sastava i izvođača putem elektronskih medija, a učešće na ovom događaju potvrdili su Arigo Saki, gitarista sastava Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi i Milan Belić  (Rok Pokret Tim).
U muzičkom delu, kroz akustične/unplugged setove predstaviće se trojka iz sastava Vrane Kamene (Aleksandar Pejičić, Miloš Denić i Marijana Jelić ), kao i Ivan Milenković, gitarista i frontman sastava Bluz Mašina.
Biće ovo prvi iz serije događaja koji za cilj imaju promociju ovdašnje rock kulturne scene, a kroz ovakva druženja, da ponovim još jednom, vodiće vas vaši domaćini Predrag Jovanović i Branimir Lokner.

Нема коментара:

Постави коментар