уторак, 23. мај 2017.

Prijavite se na mostarsku gitarijadu "Na putu za jug"




Muzički centar Pavarotti, pozivom rock bendovima iz BiH, najavljuje 3. Gitarijadu ”Na putu za jug”, koja će nakon rada selektivnog žirija, pobednika dobiti u dve finalne večeri.

Poziv je otvoren za grupe iz BiH, bez obzira na starosnu dob i muzičko usmerenje, uz nekoliko uslova: ne mogu se prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenog albuma, potrebno je da grupa u postavi ima gitaristu i, na kraju, takmičenje je namenjeno samo bendovima i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete.

Krajnji rok za prijavu je 10.7.2017. godine i prijave se dostavljaju na mail gitarijadamostar@gmail.com uz uobičajene podatke (naziv grupe, kraća biografija, mesto, audio ili video snimak, te podaci za kontaktiranje).

Poslije zaključenja konkursa, selektivni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 10. i 11. 8. na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar.

Dve takmičarske večeri će dati pobednika, kome će pripasti glavna nagrada, trodnevno snimanje singla u Studiju A MC Pavarotti, a nagrade će dobiti i najbolji gitarista (gitara QRich, ručni rad), basista, bubnjar i pevač.

Gitarijada se završava 12. 8. nastupom goraždanske grupe Cacafuego (pobednici prve gitarijade) i beogradske super-grupe Škrtice.

Članovi glavnog žirija su gitarista grupe Partibrejkers, Nebojša Antonijević Anton (predsednik), Emir Hot, Senad Trnovac, Dragutin Matošević i Josip Dujmović.


Glas.ba

Нема коментара:

Постави коментар