среда, 10. мај 2017.

Premijera novog singla - VRANE KAMENE "Voda"




VRANE KAMENE (Crows Of Stone) , jedan od najperspektivnijih domaćih rok bendova,  juce  09. maja, je objavio novi singl "Voda" sa predstojećeg albuma "Bezumlje I mrak".
Pesmu ste , premijerno, mogli čuti na Rock Radiju Beograd, a zatim I na  Radiju 202, na kome se istog dana nasla,  kao novitet, u listi predloga za Hit dana.


Sjajna saradnja sa fenomenalnim Zoranom Marinkovićem (Bjesovi) i klavijaturistom Ivanom Živanovićem (Čovek vuk), koji su bili I specijalni gosti na ovoj pesmi, samo je doprinela da "Voda" bude zaista posebna, jaka i neponovljiva.
Prepoznatljiv zvuk, poruka koju nosi, izvanredan tekst I muzika koju potpisuje frontmen benda Alekdsandar Pejičić , ne mogu a da ne nagoveste, da se zaista radi o izuzetnoj pesmi koju ne mozete tako lako da "ostavite" nakon samo jednog slušanja...


"Voda" je snimljena u studiju "Viša klasa", pod budnim okom Nemanje Popovića. Jako bitnu tehničku podršku pružio je i studio "Bumerang", a sve to zajedno dolazi pod etiketom izdavačke kuće Lampshade media.
U planu je i spot, koji bi trebalo da bude objavljen uskoro, a dotle, poslušajte kako zvuči  "Voda" :




Нема коментара:

Постави коментар