понедељак, 29. мај 2017.

Kezz - promocija novog albuma - 02.jun - KC Grad





Prošlogodišnja pobednica Mikser i Mascom konkursa „Ženski element”, Tamara Ristić Kezz, će 2. juna u bašti KC Grada promovisati svoj album prvenac u izdanju Mascom Records-a.

Kezz je kantautorka i live looping umetnica, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka. Nastupa sama uz looper, klavijaturu i melodiku, stvarajući jedinstven i samostalan zvučni prostor u kom se prepliću i upliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa karakterističnim stilizovanim pevanjem inspirisanim tradicionalnom muzikom slovenskih naroda. Do sada je nastupala samostalno i u sklopu različitih muzičkih projekata, u gradovima širom Srbije i bivše SFRJ, Bugarskoj, Grčkoj, Španiji, Italiji, Austriji, Češkoj i Norveškoj.

Ako to niste učinili do sad, poslušajte prvi singl "Nema mog dragana" sa predstojećeg albuma Kezz.

Na novom albumu će se naći Moma i Nema mog dragana, pesme koje su već dobro poznate publici. Ovaj album je preporuka za sve one koji žele da čuju nešto novo na domaćoj sceni. Za samu koncertnu promociju Kezz je najavila „putovanje” kroz najemotivnije tonove svog albuma prvenca, ali neće zaobići ni svoje dobro poznate singlove.




Нема коментара:

Постави коментар