четвртак, 25. мај 2017.

Firchie Think Tank Studio - 16.jun - "Đavo iz jagode"




Zbog velikog interesovanja, Firchie Think Tank Studio je zakazao novo izvođenje stand up predstave Srđana Dinčića "Đavo iz jagode" za 16. jun !

Stand up Srđana Dinčića "Đavo iz jagode" na turneji je od novembra 2015. godine. Beogradska premijera održala se 2. aprila 2016. u Dvorani Doma Sindikata i karte su bile danima rasprodate. Nakon toga je organizovana i repriza. Zbog velikog interesovanja publike, turneja se nastavlja!

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", kao i učesnik / voditelj emisije "Četiri i po muškarca" a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju "Stand up & more za Comedy central Extra". Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih šest godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headliner-a StandUpFest-a već šestu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu "Ispod nevidljivog kišobrana" i "Laž prema istinitom događaju".

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi, ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa "Improvizacija komedije".

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:
"Đavo iz jagode" je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet, a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli, ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo..."

Producent i promoter programa: Standup.rs

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.
Pretprodaja: 400 dinara
Na ulazu: 500 dinara

Нема коментара:

Постави коментар