четвртак, 20. април 2017.

Dza ili Bu - 30 godina!!! - Dodatni koncert u Božidarcu - 29.april !!!





"KARATA ZA KONCERT U PETAK 28.04. VIŠE NEMA I ZATO SMO ODLUČILI DA DODAMO JOŠ JEDAN ROĐENDANSKI KONCERT!!!" - saopštili su članovi benda DZA ILI BU i odličili da ponovo časte svoje fanove još jednim besplatnim koncertom.

Pošto je kapacitet Božidarca ograničen, deliće se besplatne ulaznice, a one se mogu preuzeti od petka 21. aprila @ FELIX Shop, TC Sremska, i Mascom Store - Čumićevo Sokače.

Obezbedite ih na vreme! Maksimalan broj ulaznica koje se mogu preuzeti je 4!




Ulaskom u 2017. godinu ušli smo i u godinu grupe DŽA ILI BU!
Ulaskom u 2017. godinu, oni proslavljaju zavidnu godišnjicu - 30 godina postojanja!!!

DZA ILI BU osnovan i su 1987. na Vračaru, pa će baš tu i proslaviti 30. rođendan.
Iza sebe imaju sedam studijskih albuma, a aktuelno izdanje "Sedma sila" proglašeno je od strane slušalaca Radio Beograda 202 za najbolji album 2016. godine, a singl "Gasio sam mrak" za hit godine!



DZA ILI BU su ujedno i jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Pred veliki rođendanski koncert koji nas očekuje u Božidarcu 28. aprila, DZA ILI BU su objavili i novi spot za pesmu "Zauvek".
Spot je snimljen u produkciji studija "Fabrika" uz veliku pomoć i podršku RTS-a, koji je bendu ustupio deo video materijala.



Нема коментара:

Постави коментар