среда, 29. март 2017.

Pero Defformero za sredinu aprila najavio koncert u Nišu




Pero Defformero, nastupiće u petak 14. aprila u niškom klubu Feedback.

Ovaj "prekvalifikovani folk-metal bend", podsećaju organizatori koncerta, poznat je po hitovima "Gastarbajter", "Došli smo do kraja puta", "Metal sviraću", "Gotičarka", "Volim te".

Ulaznice za ovaj gastro-seminar možete nabaviti po pretprodajnoj ceni od 700 dinara u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), pivnici Nemir (Obilićev Venac 35) i pivnici Ministarstvo (Vojvode Vuka 12).
Broj karata je ograničen, a podsećamo da je prethodni koncert ovog benda čistog seksipila i dominantne romantike, u istom prostoru bio - rasprodat.





Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili.
Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama…
Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.
Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom:
Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi - PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Нема коментара:

Постави коментар