четвртак, 23. март 2017.

DMT i Divlje Svinje, zajedno, u Crnoj kući, 21.aprila



DMT i Divlje Svinje, zajedno u Omladinskom centar CK13 (Crna kuća), 21.aprila od 21h!





DMT je skraćenica za Distorzija Motorne Testere, novosadski pank-rok bend koji svira već 25 godina. Počelo je sve kao bunt i želja za dobrom svirkom, a početkom 2000. godine snimanjem prvog albuma prešli su u ozbiljniji rad. Iza sebe imaju preko 500 svirki, od čega najviše u NS. Od 2003. godine počeli su da prave izlete u Sloveniju i Hrvatsku, a 2004. pod pokroviteljstvom francuske tour booking agencije "Torpedo Prod" napravili su i dve evropske turneje. 2010. godine su obišli Francusku, pre i posle toga svirali opet svuda gde je za to bilo uslova. Bend čine Mića (vokal i gitara) Neša (bas i bek vokal) i Ćata (bubnjevi).

Divlje Svinje su novi pank bend iz Novog Sada. U februaru su izdali svoj debi album pod nazivom “Ne gledajte televiziju” i ovo će ujedno biti i premijerno izvođenje istog u Novom Sadu. Album možete poslušati i preuzeti na njihovoj bandcamp stranici





Iako mladi po vremenu nastanka, bend čine muzičari koji godinama peku zanat po novosadskim bendovima. Divlje Svinje čine: Aleksa (vokal i gitara), Frane (bubnjevi), Steva (gitara) i Novelja (bass).

Upad 300rsd.

Нема коментара:

Постави коментар