среда, 22. фебруар 2017.

Pero Defformero + Nemesis - 03. mart - 21h




Novosadski sastav PERO DEFFORMERO nastupiće 03. marta u klubu Mikser House, a kao podrška će nastupiti beogradski melodic death metal sastav NEMESIS.


Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama… Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.





Special support by NEMESIS!

Nemesis je jedini ženski melodic death metal bend u Srbiji. Nastao je krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. Tokom prvog sastanka shvatile su da bi idealno rešenje bilo da u tom bendu sviraju samo devojke. Prvobitno su izvodile pesme drugih bendova, ali se trenutno bave isključivo autorskim radom.






Karte za koncert se mogu nabaviti putem Gigstix mreže, a prvih 200 karata prodavaće se po promotivnoj ceni od 600 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар