петак, 27. јануар 2017.

Zabranjeno pušenje predstavlja novi spot za pesmu "Kafana kod Keke"





Bend Zabranjeno pušenje, objavio je novi spot za pesmu "Kafana kod Keke" koja se nalazi na poslednjem albumu benda "Radovi na cesti"








"Kod Keke kad si, znaš, tu ozdraviš za čas, jer tu smo skupa u dobru i zlu...", stihovi su Seje Sexona i Tomislava Andrića s albuma "Radovi na cesti", grupe Zabranjeno pušenje. Mnogi sarajevski umjetnici će za ovaj kultni prostor reći da je njihov "dnevni boravak" i posljednje pribježište pred, kako pjesma kaže, "bićima iz džipova i iz teretane".
U spotu učestvuju i neka od najvećih imena kulturne scene regije, koji su željeli pokazati da ne postoje granice ni politike koje mogu sprečiti dobre ljude da se i dalje, usprkos svemu što se oko nas događa, viđaju i druže.

Na snimanju spota učestvovali su brojni prijatelji i kolege grupe Zabranjeno pušenje kao što su stari članovi grupe Zabranjeno pušenje Elvis J. Kurtovich i Marin Gradac, zatim glumci Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Filip Šovagović, Senad Bašić, Jelena Gavrilović i Nermin Tulić. Osim njih na snimanju su još učestvovali Mladen Vojičić Tifa, grupa Futavci, Jasmin Duraković te nezaobilazni vlasnik kafane "RajvoSa" Keka.

Spot je snimila i režirala ekipa iz multimedijalnog studija "Spektroom" - Nikola Blagojević, Amer Beganović i Zlatan Menković.


Autori pesme "Kafana kod Keke" su Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović, produkciju potpisuju Sejo Sexon i Toni Lović, a pesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

Нема коментара:

Постави коментар