среда, 18. јануар 2017.

Ti & Dogs in Kavala - 21. januar - KC Rex



Akustično-eksperimentalni nastupi za Ti i Dogs in Kavala u okviru serijala "Bez buke".

Serijal koncerata "Bez buke" ove godine otvaraju Ti i Dogs in Kavala. Prodaja karata po ceni od 300 dinara počinje od 11. januara u Kulturnom centru Rex i to svakog radnog dana od 11 – 17h, a na dan koncerta od 11-23h.

Ti je psihodelični pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju.
Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa, jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.





Priliku da otvore koncert imaće Dogs in Kavala, tri mladića sa različitih geografskih širina i dužina, stopljenih u beogradsku svakodnevnicu, koji od aprila 2016. komponuju i sviraju u zajedno. Motive pronalaze u snovima i podsvesti, a inspirišu ih surf i psihodelija. Dogs in Kavala su: Siniša - bas gitara, Nikola - bubnjevi, glas i Srdjan - gitara, glas.



Нема коментара:

Постави коментар