понедељак, 30. јануар 2017.

PETI KONKURS ZA KANTAUTORE U NOVOSADSKOM DOMU B-612




Novosadski dom b-612 raspisao je peti konkurs za kantautore namenjen onima koji pevaju i sviraju autorsku muziku, bez obzira na to koji je žanr i koji žele da dobiju priliku da nastupaju uživo. Prijave traju do 4. februara, a Veče kantautorske muzike održaće se 11. februara.

Kantautori treba da pošalju mejl sa naznakom "Za kantautorski konkurs" na adresu udrdom@gmail.com. Mejl treba da sadrži ime i prezime, kratku biografiju i fotografiju, informaciju o tome da li je do sada nastupao negde, da li ima pratnju i repertoar koji bi izvodio. U pratnji može biti maksimalno jedan muzičar, a repertoar treba da sadrži nazive pesama s okvirnim trajanjem.

Pored ovoga, kako kaže Ines Ezgeta iz Doma b-612, oni koji žele da nastupe treba da pošalju jedan ili dva audio/video zapisa autorskih pesama. Ona ističe da kvalitet zapisa nije važan te da konkurs nije takmičarskog karaktera.

"Poenta je da svako ko ima nešto da pokaže i ko želi da svira, sada dobije priliku da se predstavi publici. Nema pobednika, ni gubitnika, poenta je da ljudu imaju mesto da izvedu autorske pesme", kaže ona i dodaje da je odziv na dosadašnje konkurse bio odličan, te da su uglavnom svi koji su se prijavili dobili priliku da nastupe.

Veče kantautorske muzike održaće se u Domu b-612, koji se nalazi u dvorištu Sinagoge, u Jevrejskoj ulici 9.




Izvor oradio.rs

Нема коментара:

Постави коментар