уторак, 17. јануар 2017.

Otvoren konkurs za deseti Demofest




PRIJAVI SE ZA UČEŠĆE NA JUBILARNOM IZDANJU BANJALUČKOG FESTIVALA


Demofest, najveći regionalni festival demo bendova, ove godine proslavlja 10 godina postojanja! Očekuje se da se ovaj jubilej proslavi 10 puta bučnije, 10 puta luđe, 10 puta bolje nego do sada! A, to ne može bez demo bendova!

Svi oni sa gitarama, palicama, klavijaturama, od onih u garažama, vežbaonicama, preko onih sa talentom i onih sa mnogo volje, do onih koji veruju u kvalitet, koji se slušalicama i palicama bore proitv šunda i kiča, do onih koji ne odustaju – prijavite se i zajedno proslavite Demofestov 10. rođendan!

Evo šta trebate poslati:

detaljno ispunjenu Prijavu koju možete naći na zvaničnom sajtu demofest.org,

detaljno ispunjenu i potpisanu Izjavu o autorskom djelu (skeniranu ili fotografisanu), kako bi organizatori bili sigurni da su pesme zaista vaše delo,

dve pesme u MP3 formatu. Rock, reggae, hardcore, rap, punk, rap-core, hardcore punk, hardcore punk-rap, jazz, world music, metal, nu-metal, black metal i svih ostalih 900 vrsta metala i drugih muzičkih pravaca. Nema žanrovskih ograničenja!

tekstove pesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) formatu.

fotografiju benda u JPG ili JPEG formatu. Veću od 900×600 px.

Od svih prijavljenih u vrijeme trajanja konkursa, koji će biti otvoren od 15. januara do 15. marta, žiri će izabrati najbolje, najtalentovanije, one koji imaju šta da kažu i pokažu, a koji će se predstaviti publici Demofesta ovog leta na Kastelu i možda osvojiti jednu (ili više) od nekoliko neverovatnih nagrada u iznosu od nekoliko hiljada evra ili neki od instrumenata. Ali, svakako će imati priliku da svi osvoje srca potencijalnih fanova, a to je najvažnije, zar ne?

I da ne zaboravimo.

Osnovni uslov (da bi žiri uopšte uzeo prijavu demo benda u razmatranje) je da bend do sada nije objavljivao svoj materijal preko neke od izdavačkih kuća koje su registrovane na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije.

Demofest rezultate objavljuje u junu, kada će biti saopštena i imena ovogodišnjeg žirija.

Srećno svima!

Нема коментара:

Постави коментар