четвртак, 19. јануар 2017.

GIFT - promocija albuma - Božidarac, 14.februar




Posle 25 godina postojanja kao kaver bend, Gift najzad uplivava u autorske vode. Novi, mlad tim, predvođen frontmenom Jocom Ajkulom, već 2 godine radi na pripremi ovog koncerta, oblikuje svež, moderan zvuk, ali i magiju iz vremena u kom smo odrastali, tj. ne tako davnog vremena, kada je muzika uticala na našu privatnu stvarnost.
Kako kažu u intervjuima o albumu prvencu, "Dreamoscope" je naprava koja projektuje vaše sadašnje, prošle i buduće snove. Gift je spontani fenomen, koji se nesvesno poigrava vremenskim tokovima. Svojim slusaocima daje utisak o svojoj epičnoj legendarnosti, već nekako stečenoj, kao da su oduvek postojali u našem životu. A u sadašnjoj stvarnosti, tek sad zaista imaju svoj prvi koncert, koji će biti neka vrsta fleš beka za sve. Mi koji prvi put vidimo njihov live ćemo imati utisak da smo ovu stvarnost već nekad proživeli i da su naši ljubimci na bini već jednom bili poster na tinejdžerskom zidu naše mladosti. Duša zaboravljenog rokenrola koketira ponovo sa nama i zavodi nas pesmama "Mona", "Divan San", "Da li si srećna?"... sve do pesme "Dreamoscope" koja povezuje kompleksno delo fantastično, sexy, električne grupe muzičara.
Ovaj muzički opus će biti ispraćen već poznato atraktivno-ekscentričnim scenskim nastupom, kao i novim foricama Giftovaca, koji će vas sexualnim šljokicama zapljusnuti i onda tek politi velikim tušem istine.








Božidarac, Radoslava Grujića 3 vam otvara kapije & blagajnu od 20 h

START @ 21h

Karta u pretprodaji: 500 din
Karta na dan koncerta: 700 din
Karte u pretprodaji @ Felix Shop, TC Sremska

Нема коментара:

Постави коментар