понедељак, 12. децембар 2016.

ČBS + Raskid 13 & RNDM 42 u Božidarcu, 16/12/2016 Vračar Rocks!



TRADICIONALNI DECEMBARSKI KONCERT ČBS U BEOGRADU! Božidarac, petak 16. decembar od 20h

Šumadijski Ramones-i, i jedan od bendova koji drži okosnicu domaće punk rock scene Čovek Bez Sluha, u petak 16. 12. 2016. godine održaće tradicionalni decembarski koncert u Božidarcu. Kragujecvački pankeri, najavili su i iznenađenje za fanove koji duže vreme prate rad benda, a ono na šta publika unapred može da računa je dinamična svirka sastavljena od hitova nastalih u više od dve decenije aktivnog rada benda. Već po tradiciji, ČBS i beogradska publika prave nezaboravne momente poslednjeg kalendarakog meseca u godini.

Da veče bude pravi Punk Rock Show pobrinuće se još dva benda. Publika će imati prilku da čuje Raskid13 iz pančeva, melodični pank rock bend satkan od “cathy” tekstova i energični RNDM 42 , čačanski sastav koji je već prvim singlovima pokupio simpatije publike.

Cena karte u pretprodaji je 400 dinara (FELIX Shop i TC Sremska), i na ulazu na dan koncerta 500 dinara.
Vrata Božidarca se otvaraju od 20:00, uz poziv ČBS-a svim iskonskinm fanovima žestokog rokenrola i uz l obećanje da će uz dobar zvuk i kvalitetan program publika uživati u celovečernjem programu, a i bendovi zajedno sa njom.

Karte 400 din. @ FELIX Shop, TC Sremska, na ulazu 500 din.

Нема коментара:

Постави коментар