четвртак, 24. новембар 2016.

Zbogom Brus Li - Promocija albuma - Gerila Bar - 25. novembar




Posle uspešne promocije fotomonografije “Zbogom Brus Li: Zabranjenima ulaz besposlen” na Beogradskom sajmu knjiga i posle kraće turnejice po voljenoj Istri, Zbogom Brus Li će nas obradovati novim CD izdanjem.

Debi album renomirane skupine ZBL: “Penk Punk Pink Pank Ponk” je objavljen 1995. kao kasetno izdanje. Zahvaljujući izdavačkoj kući Miner Recordings po prvi put će se naći na kompakt disku.
Četvrto izdanje ovog legendarnog ostvarenja sadrži novi ekskluzivni booklet i LIVE bonuse starih pesama.







U Gerili nas očekuje:

- Luda svirka skupine Zbogom Brus Li - Promocija rada izdavačke kuće Miner Recordings - Promocija trejlera za novi film o bendu, reditelja Miroslava Jovića Joce - Afterparty: LIVE Vinyl Act, kombinacija žive svirke i DJ programa.




Reč izdavača (by Milan Von Stone):

Nekoliko mladića je živelo u izgubljenoj pećini blizu Novog Sada. Dok su ostali njihovi vršnjaci nosili duge kose, neuredne brade i odevali se u kožu ubijenih životinja, oni su se hranili korenjem i gledali su filmove Brus Li-ja. Ta skupina je sebi dala ime: Zbogom Brus Li. Jednog dana se pored pećine odražavala berza ploča i diskova. Na njoj se pojavio strastveni kolekcionar ploča i lovac na talente koji je je tada upoznao Branislav Smuk-a. Kasnije je poslušao prvi album njegovog benda. Danima je bio zatvoren i puštao songove: Ja te volim, a ti si Kremašica, Zaseda za Zvonka Bogdana, U bolnici, Jagodom u grla... Njih dvojica su se dogovorili da se ne prepusti zaboravu davna 1995. godina, u kojoj su Zbogom Brus Li objavili svoj prvi album na muzičkoj kaseti. Lovac na talente i dobre stare albume se zove Milan Von Stone. Prepoznao je da će neobičnost ove grupe jednoga dana postići izvestan uspeh.

Zbogom Brus Li je doneo odluku da se vrati životu u civilizaciji. Tako smo došli do promocije CD reizdanja albuma: "PENK PUNK PINK PANK PONK".

Ko je momak sa izuzetnim glasom? Ko je autentični fenomen koji svira tamburicu i okarinu?

Sve članove članove sastava možete doziveti u:

Gerila Bar-u

Trifkovićev trg 3, Novi Sad

Petak 25.11 u 22h

Upad je simboličnih 200 dindži

Нема коментара:

Постави коментар