уторак, 29. новембар 2016.

Kristali & VIS Limunada & Herz - Božidarac 02.decembar - Vračar Rocks!



Koncert u petak 02. decembra u Božidarcu (Vračar Rocks) ne smete propustiti! Jedan od najboljih bendova beogradske scene Kristali, koji već više od dve decenije pleni optimističkim stavom i neodoljivim melodijama, nastupiće uz podršku mladih bendova VIS Limunada I Herz . Publika sastavljena od više generacija ljubitelja dobre muzike može očekivati višesatnu svirku i vrhunsku zabavu! Kristali će svirati pesme sa prva tri albuma, ovog puta pojačani duvačkom sekcijom.





VIS Limunada, jedinstvena pojava na našim prostorima - šestočlani ansambl koji inspiraciju crpi iz popularne muzike sa sredine XX veka.
Sredinom 2016. godine objavili su svoj prvi album pod nazivom Limunada sa kojeg su se već izdvojili singlovi Rame uz rame i Pleši pleši.
Ovom prilikom predstaviće svoj novi singl kao i neke numere koje šira publika do sad nije imala prilike da čuje.




Herz je novi bend na našoj sceni , koji je za kratko vreme uspeo da se sa svojim pesmama Running i Izlazim probije na prva mesta domacih top lista, Jelentop10, Videodrom, Diskodrom ... Bend je snimio maxi singl , koji je izasao za Lampshade media,od 4 pesme u Beogradskom studiju Strip u saradnji sa poznatim producentom Sašom Jankovićem . Članovi benda su Aleksandar Šišić – bas i vokal, Dusan Šijak-gitara, Danijel Jovanović-klavijature, Nenad Trajković-bubanj.



Нема коментара:

Постави коментар