уторак, 22. новембар 2016.

Humanitarna metal,punk i hc svirka za Bogdana Rakića



Svi ljubitelji ekstremne muzike i drugačijeg načina života Sarajeva i ostatka BiH zajedno sa Comrade Bookingom Vam predstavljaju:

Humanitarna Svirka za Bogdana Rakića iz Teslića u klubu Underground - Četvrtak 08.12.16 u 20:00 sati.

Bogdan je pretrpeo napad jer je drugačiji, a svi mi koji smo u metal, punk i hc fazonu se možemo tu i tamo saosećati jer smo makar jednom u životu bili izloženi diskriminaciji na toj osnovi.

Nažalost Bogdan je to iskusio na jedan od najbrutalnijih načina do sada, a to uključuje prisilno šišanje, teške telesne povrede ... i na kraju krajeva vezanje za automobil ... Ni životinje pred klanje nemaju takav tretman, i to još u Bosni i Hercegovini, zemlji koja se nalazi u srcu Evrope.

Za sada sviraju METAL, PUNK i HC bendovi, kao i hip hop DJevi, jer svi smo zajedno u ovome. Takođe, svi hip hop, metal, punk i hc izvođači mogu se javiti ukoliko žele da budu deo ovoga.

- Agelast BH

- S.P.U.K.

- Uncle Sam Decided

- SOLD OUT! (band)

+ DJ b1mba & Lilsky


Cena karte iznosi minimalnih 5 KM, a u kutiju za donacije ste dobrodošli ostaviti i više.

"Sav dohodak, tačnije 100 % od onoga što ostavimo ide pravo u ruke Bogdanove porodice. Kutiju će nadgledati neko blizak Bogdanu, kao što je inače slučaj kada radimo humanitarne svirke. Prevoz iz Teslića organizuje i plaća Comrade Booking. Također ćemo iz svog budžeta dodati nešto donacija na sve ovo što skupimo zajedno.
Nikakvi procenti, troškovi i slično neće biti oduzimani od dohodka ni od kakvih humanitarnih udruzenja, organizacija i ostalih jako upitnih faca" - navode organizatori

Нема коментара:

Постави коментар