четвртак, 15. септембар 2016.

Šumadija FEST 2016., 14. i 15. oktobra u Kragujevcu




Šumadija FEST 2016 održaće se 14. i 15. oktobra u hali Šumadija Sajma a planirano je gostovanje oko 20 izvođača različitih muzičkih pravaca iz regiona EX Jugoslavije i inostranstva.

Završena je četvrta faza prodaje dvodnevnih kompleta karata, a u naredne dve faze prodaje karte će se prodavati po sledećim cenama :

V FAZA (OD 13.09.2016) : 1400 dinara,
VI FAZA (OD 27.09.2016) : 1500 dinara.

Ulaznice možete kupiti u svim Win Win radnjama širom Srbije, a možete ih poručiti na našem sajtu www.sumadijafest.com kao i na sajtovima www.ddtickets.rs, www.gigstix.com i www.eventim.rs.
Podajna mesta u Kragujevcu su kafići Nemam Ve De, Arena Fun Factory(TC Plaza) i Mystique(TC Delta Park).

Prvi hedlajner festivala je najpopularniji pank rock bend sa ovih prostora HLADNO PIVO.

S.A.R.S. je sigurno najpopularniji bend na balkanu trenutno a oni će takođe ove godine gostovati i to u okviru proslave desetog rođendana benda.

Svetski poznat Dee Jay Geo Da Silva dolazi da nas razmrda a iako znate da su njegovi nastupi puni energije obećao nam je nastup kakav do sada niste imali prilike da vidite a i čujete.

Najpopularniji srpski pank rok bend GOBLINI po prvi put nastupa na festu a o njhovoj energiji nećemo govoriti ništa osim da će biti žestoko.

DJ Kizami je trenutno jedan od najpopularnijih imena na domaćoj sceni a i on će po prvi put nastupiti samostalno pošto je prethodni put nastupao u TDI postavci sa Špancem i Pop-om.

DJ Igor Garnier je verovarno muzički najkompletniji DJ na našoj sceni koji radi kao kompozitor, aranžer, producent i kao dee jay. Ovo će biti njegov prvi nastup na našem festu koji nikako ne treba da propustite.

Kragujevački bendovi Tribe, Violet. i Stroganov će se predstaviti publici kao manje afirmisani bendovi za koje garantujemo da zvuče bolje nego mnogi poznatiji od njih, pa smo im i zato dali prostora da nastupe kod nas i podele binu sa hedlajnerima festivala.

Prvi nastup na našem festu upisaće i dobro poznati pank sastav L.U.R. čije se ime već odavno spominje na skoro svim većim događajima u regionu.

Prvim nastupom na našem festivalu pojaviće se i kragujevački bend ALEK koji već dugi niz godina proizvodi pravi rock'n'roll zvuk.

Ostal izvođačI BIČE objavljivanii pri svakoj promeni cene karata, a ceo program festivala biće poznat do kraja semptembra.

Uskoro će biti objavljen i konkurse za volontere i fotografe i po prvi put otvoriće se konkurs za studente koji studiraju muziku u medijima kako bi im se na neki način pomoglo da u praksi steknu iskustvo u radu na jednom događaju koji obuhvata različite muzičke pravce...

Нема коментара:

Постави коментар