понедељак, 22. август 2016.

Srbija Rocks! - Dunav Rocks! Kovin 27.avgust!



Decentralizacija kulture kreće iz Beograda, iz srca Vračara, odakle Vračar Rocks festival počinje da širi dobri duh rokenrola širom zemlje!
Nakon 20. avgusta i prve u nizu SRBIJA ROCKS manifestacija koja se priprema za Stadion Taš u Aleksincu, 27. avgusta biće organizovan i veliki besplatni koncert u Kovinu - na platou ispred Centra za kulturu Kovin, a u okviru Kovinskog kulturnog leta.

SRBIJA ROCKS u Kovin dovodi trenutno najaktuelniji bend na našim prostorima - ARTAN LILI, MARČELA I NAPETI KVINTET i velikane srpskog rokenrola - KANDU KODŽU I NEBOJŠU!
Kao lokalna podrška na platou ispred Centra za kulturu Kovin nastupiće COUNTER IGNITION!

Manifestacija se realizuje u saradnji sa Centrom za kulturu Kovin, Turističkom organizacijom Kovin i Savetom za mlade opštine Kovin, a pored kulturnoumetničkog programa namenjenog svim generacijama, ideja je i da se animira omladina i da se čitava zajednica okupi oko pozitivne ideje koju Srbija Rocks nosi. Zato je Centar za kulturu Kovin raspisao i volonterski konkurs za omladinu do 30 godina koju zanima oranizacija kulturnih događaja i festivala (od marketinga do tehničke organizacije) da se do 10. avgusta do 12h prijave za učešće u događaju (prijavljivanje se vrši na terasi Centra za kulturu).

Ulaz na ovu, kao i na druge manifestacije u okviru Srbija Rocksa je BESPLATAN!

Line up:
Subota, 27. avgust
od 19 h - CounterIgnitioN
20 h - Artan Lili
22 h - Kanda kodža i Nebojša
00 h - Marčelo & Napeti Kvintet

Нема коментара:

Постави коментар