понедељак, 15. август 2016.

SLUŠAJ DOBRO-SLUŠAJ JAKO!!! Vrane Kamene - "U Mraku Mrak"



SLUŠAJ DOBRO-SLUŠAJ JAKO!!! Slogan beogradske petorke, koji je, u punom smislu reči opravdan!

Vrane kamene ove godine niže uspeh za uspehom, za šta je teren pripremio izuzetno dobro prihvaćeni prvenac "Svih ovih godina".

Vocal & Frontman -ALEKSANDAR PEJIČIĆ,Lead Guitar- MILOŠ DENIĆ,Rhythm Guitar-MARIJANA JELIĆ, Bass Guitar- NEBOJSA BANAJ,Drums-ALEKSANDAR TODOSIJEVIĆ, pokazali su da bend punom snagom nastavlja svoju (rokenrol) borbu uz podršku vernih i sve brojnijih fanova.

"Trudimo se da na što prostiji način „ispričamo” svoju priču ljudima.Nije važno ko smo i šta smo već je važna poruka koju donosimo. Dok stvaramo svoju muziku ni u jednom jedinom trenutku ne težimo tek “pukoj publici” već zapravo jedino pažljivim slušaocima i aktivnim učesnicima” - navodi bend

Pored brojnih nagrada i priznanja poput učešća na BUNT ROK MASTERS (SRB) -3.mesto, Pobednik u kategoriji „Debitant godine - Srbija” 2015-Radio 202, Woodbangers Magazine (USA) - 3.mesto,RIBA FEST (HR)- mesto ...
Ovogodišnji  Exit festival krunisao je pošten i vredan rad benda.

Nedavno je  izašao novi singl benda, simboličnog naziva "U Mraku Mrak", koji najavljuje novo izdanje, koje će se zvati "Bezumlje i mrak", radjen u  studiju "Viša klasa" pod producentskom palicom Nemanje Popovića.
Za singl " U Mraku Mrak" u pripremi je i spot koji će se pojaviti u najskorije vreme.




I za kraj, zavrsićemo porukom Aleksandra Pejičića, iz sjajnog intervjua, koji je nedavno dao portalu "Zabavište" :
"Rock and roll je bio i ostaće kritika sistema i oponent svakoj vrsti snobizma ili pokušaja pacifikacije slobodnog i divljeg duha. Mi ćemo svoju pravu tišinu izgraditi na potpunom muku kojekakvih parazita koji već dugo vremena uništavaju rock and roll u našoj zemlji, ali i regionu. Njihov pad i pepeo su najplodnija i ujedno najbolja moguća podloga za stvaranje, a to im neumitno i sledi, ma šta oni mislili"

Нема коментара:

Постави коментар