четвртак, 21. јул 2016.

Šabački Letnji Festival - ŠLF - ШLF od 29. do 31. jula



Četrnaesto po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 29. do 31. jula na Šabačkoj tvrđavi.

Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava na Šabačkoj tvrđavi svakog leta još od 2003. godine i okuplja brojne poznate pop-rock-punk bendove i DJ-eve iz Srbije i regiona. Do sada je ugostio preko 150 izvođača, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih bendova.

Ove godine je MTV, kao najpoznatiji muzički kanal na svetu, preuzeo organizaciju Šabačkog letnjeg festivala. Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a odvijaće se na dve bine - Jelen Main Stageu i Party Areni, a biće predstavljen i raznovrsni i zanimljivi prateći sadržaji koji će se sastojati od radionica, zona za odmor, food cornera, Guitar Hero kutka, tezgi sa rukotvorinama, starim pločama...

U prodaji je ograničen broj kompleta ulaznica po ceni od 1000 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1800 dinara, koje obezbeđuju tri dana boravka u kampu, trodnevnu festivalsku kartu i tri konzumacije. Dnevne ulaznice iznose 400 dinara i obezbeđuju ulaznicu i jednu konzumaciju. Ova cena ulaznica važi do 21. jula.


Na Jelen Main Stage stižu šabački bendovi Sprž i Eleven, koji će nastupiti prve festivalske večeri, kada i Zvonko Bogdan, Bajaga i Instruktori i Who See.

U subotu, 30. jula, takođe na glavnoj bini, publika će videti šabački sastav Slonz. Iste večeri nastupiće Van Gogh, S.A.R.S., V.I.P. i Atheist Rap.

Na finalnoj večeri ŠLF-a, pored već najavljenog Hladnog Piva, Marčela sa Napetim Quintetom i benda Ničim izazvan, nastupiće i vojvođanski bend Kofein i šapčani Siempre Peligroso. Novi izvođači na Šabačkom letnjem festivalu su izabrani na konkursu za neafirmisane i demo bendove.

I na MTV Party Arenu stiže stiže pojačanje u vidu novih DJ zvezda, koji će ušuškani među zidinama Šabačke tvrđave praviti dobru atmosferu do ranih jutarnjih časova. U petak će se DJ dvojcu The Beatshakers pridružiti Igor D, DJ Sole, Erick Kasell i Divolly & Markward.

U subotu, 30. jula, muziku će puštati DJ Sale i DJ Stolle, a iste večeri za pultom će se naći  Mratijn ten Velden, Calavera & Manya  i Groovyman. Nedelja je rezervisana za Darrena Emersona, Marka Nastića i Leu Dobričić, a njima će se još pridružiti i Nemanja Božić, DJ Dima i DBDZ.

Нема коментара:

Постави коментар