среда, 27. јул 2016.

DŽA ILI BU - “SEDMA SILA” STIŽE NA JESEN



Nikada linijom manjeg otpora, beogradski bend Dža ili bu ide rokerskom stazom gotovo 30 godina, a u susret jubileju na jesen objavljuju novi, sedmi studijski album - "Sedma sila".

Bend je odlučio da započne saradnju sa Mascom-om i svoj bogat katalog prepuste u ruke profesionalaca koji će se baviti plasiranjem njihovog sjajnog zvuka publici, kao i zaštitom autorkih i izvođačkih prava.

Izdavačka kuća “Maskom rekords” će tim povodom objaviti i boks-set sa svim njihovim prethodnim albumima, od "Hej mornari" - 1992. "Spremanje ribljeg gulaša zahteva visoku koncentraciju" - 1993., "Strašni sud" - 1995., "Kao da ničeg nije ni bilo" - 1997. , "Ultra muk" - 2007., "Kukovo leto" - 2013.
U vremenu novih tehnologija, koju je Mascom kreirao za svoje članove, ceo katalog grupe Dža ili BU, kao i novi album moći će da slušaju i nabave fanovi širom sveta. Preko platformi kao što su Deezer, Spotify, iTunes ili YouTube ljubitelji dobrog starog rok and rolla moći će da uživaju u starim hitovima i novim stvarima koje će publika tek zavoleti.





"Posle duže vremena odlučili smo se da partnera pronađemo u izdavačkoj kući" - tvrdi pevač Nebojša Simeunović Sabljar. "Zajedničkim snagama objavićemo sedmi album, simbolični naziva "Sedma sila".
"Maskom" je spreman da podrži naše kreativne napore i stane iza našeg umetničkog rada. Trudićemo se da što bolje ispromovišemo album, a ujedno sačuvamo integritet koji smo gajili i negujemo godinama."




Нема коментара:

Постави коментар