среда, 20. јул 2016.

Balkan Under The Radar, doživela je svoje četvrto izdanje "Antisocial network"


Posle višemesečne pripreme, regionalna godišnja kompilacija Balkan Under The Radar, pod okriljem nezavisne (Creative Commons) etikete Black Planet Records iz Niša, doživela je svoje četvrto izdanje pod nazivom "Antisocial network".

Kompilacije "Balkan Under The Radar" imaju za cilj otkrivanje zanimljivih i manje poznatih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora Balkana, uz naravno naše rezidente, prijatelje i već afirmisane izvođače koji su želeli da ispoštuju akciju. Većina stvari je pravljeno specijalno za ovu kompilaciju.

Ovog puta kompilacija se sastoji iz tri celine sa 40 numera izvođača iz celog regiona. Prvi deo je posvećen sviračkim i elektronskim alternativnim projektima sa vokalima. Drugi deo je posvećen eksperimentalnoj instrumentalnoj muzici, hip hopu i elektronici. Treći, bonus deo sadrži najmanje prijatne, ali ništa manje kvalitetne noise, acid i eksperimentalne uratke. Što se tiče zastupljenosti pravaca – i ovaj put je dijapazon širok – alternativa, instrumentali, post rock, new/dark wave, avant garde, bass music, hardcore punk, postgrunge, elektronika, industrial, ambient, noise, jazz, bass music, hip hop, dub, fusion, experimental itd. Opipljivo izdanje kompilacije neće biti na prodaju već samo za izvođače i poklon ali smo vam spakovali artwork visokog kvaliteta i ohrabrujemo vas da sami snimite disk ukoliko želite tvrdo izdanje. Artwork je uradio Živko Kondić – Zhillustrator.



Нема коментара:

Постави коментар