недеља, 24. јул 2016.

11. Hoomstock Festival, biće održan 19. i 20. avgusta



Preostalo je još mesec dana do 11. Hoomstocka, humanitarnog rock festivala kojeg organizuje Humska udruga mladih iz Huma na Sutli za 19. i 20. avgust.

Od ranije su poznati svi izvođači koji će nastupati na festivalu, a sada se zna i raspored po danima. Tako će u petak 19.08. svirati Majke, Gatuzo, M.O.R.T., Mnogi drugi i Social Blue, dok će u subotu 20.08. stageom zavladati TBF, Kawasaki 3p, Kandžija i Gole žene, Breakdown! i Tight Grips.

Od 15.08. do festivala cena ulaznice iznosiće 70 kn. U prodaju će biti puštene i jednodnevne karte, a one će se prodavati isključivo na ulazu. Festivalske ulaznice se mogu kupiti putem  Entrio ili u Zagorju – Krčma Polanović (Zabok), Barrock (Krapina), Pivnica Cantina i Prijatelj (Hum na Sutli).

U sklopu festivala, u saradnji s Hemmensom organizovan je i kamp za posetioce. Kamp će biti besplatan za sve s festivalskom kartom, a sve što se treba napraviti je prethodno rezervisati svoje mesto na mail adresu: sinisa@hoomstock.com.

U saradnji s Potočki prometom organizovan je prevoz iz Zagreba i Varaždina. Prvi autobus za svaku rutu za svaki dan je besplatan, a svoje mesto možete takođe rezervisati na mail adresu: sinisa@hoomstock.com s napomenom da li ćete i kampovati. U zavisnosti od interesovanja, uvodiće se dodatne linije. Polasci iz Zagreba i Varaždina su u 16:30, a povratak je u 4:00.


Upravo je izašao i novi broj festivalskih novina “Pouliterca” u kojem je objavljen vrlo šaljiv intervju sa Šiljom, frontmenom Gatuza, kao i biografije glavnih headlinera festivala, Majki i TBF-a. Svi brojevi “Pouliterce” se mogu čitati i u digitalnom izdanju na stranicama festivala.

Нема коментара:

Постави коментар