среда, 29. јун 2016.

NEKTAR EVERGREEN FEST U PRIJEDORU



Sedmica mladih u Prijedoru dobila i muzički festival. Prijedorsko urbano udruženje mladih ove godine po treći put obeležava sedmicu mladih od 08. avgusta do 14. avgusta.

Nakon uspešno organizovanih manifestacija 2014. i 2015. godine kroz koje je prošlo preko 7000 posetioca, ove godine su obogatili sadržaj, i samim tim napravili jednu od najvećih manifestacija ne samo u Prijedoru već u celoj regiji.

Obeležavanje sedmice mladih podeljena je na tri aspekta odrastanja mladih ljudi (edukativno tematske radionice, sportski, i muzički deo).

U sklopu edukativno tematskih radionica u Prijedoru će od 12 jula boraviti studenti volonteri iz oblasti marketinga iz Kine, Portugala, Indije i Grčke. Samim tim, ove godine edukativno tematske radionice biće orjentisane na dizajn i marketing. Svakog dana biće organizovane otvorene radionice za sve zaintresovane na kojima će naučiti šta je dizajn, šta je marketing i na koji način da izgrade svoju poziciju u svetu gdje je dizajn i marketing, kao i vizuelni identitet firme i brenda, ono što garantuje uspeh na tržištu. Uz radionice iz oblasti dizajna i marketinga, tu su i muzičke radionice, ritmičke sekcije, kao i dj workshop, gde će svi polaznici imati priliku da nauče osnove od vrhunskih imena muzičke scene regiona.

Sportski deo obeležavanja sedmice mladih već tradicionalno po treću godinu je rezervisan za Prijedorske Omladinske Igre. Prijedorske igre mladih, sastoje se iz takmičenja u odbojci na pesku, basketu 3 na 3, malom fudbalu, rukometu. Takmičenja u spomenutim sportovima izvode se na otvorenom, na više terena u užem centru grada.

Muzički deo manifestacije nazvali smo NEKTAR EVERGREEN FEST.

Festival se održava u jednom od najboljih koncertnih prostora u regionu, prijedorskoj Ljetnoj Bašti, u kojoj je kapacitet 2500 ljudi.
 Sam Line Up čine jedne od najboljih muzičkih grupa regiona Edo Maajka, Orthodox Celts, Eyesburn, Električni Orgazam, Kanda Kodža & Nebojša, Brkovi, Laka, Six Pack, Tatoo, Genetička Kontrola, Brutal Protest, Ničim Izazvan, MadRed i tri band- a preko konkursa sa čime smo pružili priliku i mladim neafirmisanim band-ovima da predstave svoj rad pred brojnom publikom.

Cena ograničenih kompleta ulaznica u pretprodaji za tri dana iznosi 20KM. U ponudi je i first minute ponuda paketa komplet ulaznica 4+1 po ceni od 80KM čiji broj je takođe ograničen. Cena jednodnevne ulaznice je 10km.

Нема коментара:

Постави коментар