четвртак, 23. јун 2016.

Dok 7 predgrupa Goblina u Nišu


Šabački Goblini će nastupiti u niškoj Banovini u četvrtak, 7. jula, od 21 sat, a pola sata ranije koncert će otvoriti mlade niške pank-rok snage Dok 7.

”Velika je čast deliti binu zajedno sa kultnim bendom kakav su Goblini. Uzbuđeni smo što ćemo biti deo priče u kojoj će Nišlije moći da čuju dve generacije pank-rok zvuka. Goblini su bend na čijoj muzici smo odrasli, čije smo kasete izlizali od slušanja i zbog kojih smo i krenuli da stvaramo. Ovom prilikom pozivamo sve ljude da dođu u što većem broju, a od nas mogu očekivati paklenu žurku. Cheers”- pevač i basista benda Ivan Matejić je poručio.

Dok 7 je na sceni od 2006. godine, tako da će ovim koncertom proslaviti 10 godina postojanja u svom rodnom gradu na najbolji mogući način.
Bend iza sebe ima 2 albuma "Dobar dan" iz 2010. i "Ni 5, ni 6" iz 2014. godine, kao i više singlova i kompilacija.




Ulaznice za ovaj koncert su puštene u prodaju po promotivnoj ceni od 600 dinara i mogu se kupiti u Cd Sound music shop-u (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shop-u (TPC Kalča - prizemlje), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnici Nemir (Obilićev venac 35).

Promotivni period će trajati do subote 25.juna. Od ponedeljka 27.juna ulaznice će se prodavati po redovnoj ceni od 700 dinara, a na dan koncerta će koštati 800 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар