уторак, 21. јун 2016.

Bend LOLLOBRIGIDA objavio je novi spot "Sutra"



Nekada hrvatsko-slovenački, danas beogradski sastav LOLLOBRIGIDA objavio je novi singl i spot. Sastav koji predvodi harizmatična Ida Prester obradovao je fanove novom pesmom koja nosi ime "Sutra", kao i pripadajućim joj spotom.



"Ovo je pjesma o odgađanju – sve što možeš danas, ostavi za sutra. S tim instinktom se velik broj nas bori cijeli život. Sutra ćemo dat otkaz na poslu koji ne volimo, sutra ćemo prekinut loše veze, od sutra kreće naše doba" – kaže Ida i dodaje: – "Tekst i melodiju napisala sam u jednom danu, ali aranžman se otegao na 6 mjeseci. Probali smo u synth pop aranžmanu, pa u indie rock, al nismo dobili ništa što bi nam je sjelo. Na kraju smo odlučili totalno ogoliti tekst, ostaviti vokal gotovo sam i napraviti minimalistički aranžman, tih i prozračan, uz puno shakera, gotovo tropskog ugođaja".

Za ekranizaciju pesme najzaslužniji je Vladimir Pavić koji potpisuje snimanje i kolor korekciju, kao i Marko Čerketa, zadužen za kostim. Pesmu potpisuju Ida Prester, Nikola Vukotić (ritam sekcija), Svebor Šakić (gitara), Petar Stojanović (bas) i Janja Lončar (sintovi, efekti, prateci vokali), dok je za miks i master zadužen Miloš Drobnjaković.

Нема коментара:

Постави коментар