понедељак, 23. мај 2016.

Frogville Fest 18. juna u Žablju



"Kako smo rasli iz festivalčića sa improvizovanom binom na prikolici u jedan, kako mi volimo da kažemo, ruralni fest sa urbanom produkcijom, tako je naš line up postajao bogatiji. Mada u početku nismo ni pomišljali da ćemo posle samo par godina sarađivati sa imenima kao što su Who See, Atheist Rap, Bijesovi, Piknik, DJ Faxcool, Wolfram, Velar, itd. Jednostavno smo se prepuštali iz godine u godinu svakojakim rizicima koji ovaj posao nosi, pravili greške, grizli nokte i shvatili da nam se trud na kraju ipak isplati. Sad konstantno prebiramo po regionalnoj sceni ko bi kvalitetno mogao da doprinese tom našem programskom portfoliju, jer ova žurka koja slavi dobru muziku i početak leta prosto mora da gori i da raste…
Ove godine smo takođe temeljno prečešljali svakakve opcije dok nismo došli do one prave kombinacije izvođača koji će nam pomoći da valjano proslavimo ovu našu petogodišnjicu. Kakav god da je budžet, politika, i vremenska prognoza tog 18. juna, znamo da će ova imena da garantuju jedan zarazan celovečernji provod…"- poručuju organizatori Frogville Fest-a.

Peti po redu Frogville Fest biće održan 18. juna u Žablju. Zvezde večeri ovogodišnjeg izdanja biće beogradski bendovi Irie Fm i Orthodox Celts.

Pored pomenutih bendova, na festivalu će nastupiti i niški rep duo Stereo Banana, oi/punk grupa Muzika Poludelih iz Vrbasa, beogradski Vizelj te lokalni metalcore bend BDfuse.

Za afterparty biće zaduženi Wacko (Madred) i DJ Janchezz.

Нема коментара:

Постави коментар