петак, 20. мај 2016.

ALIAS za Srđana,humanitarna svirka veceras u Nišu



Studentu novinarstva i bas gitaristi Srđanu Mitiću iz Niša koji boluje od multiple skleroze potreban je novac za lečenje u Ukrajini, zbog čega je organizovana humanitarna svirka benda “Alias” u Nišu 20. maja s počretkom u 21.30, u Beer Garden-u a svi koji imaju mogućnosti mogu uplatiti novac na njegov račun.

Srđan je pre sedam godina oboleo od multiple skleroze i sada je dobio priliku za lečenje matičnim ćelijama, za šta mu je potrebno 10.000 evra.

Priliku da pomognu imaće svi koji dođu na svirku koja će se održati u pivnici “Beer Garden”, gde će tokom cele večeri biti postavljena kutija za dobrovoljni prilog svih gostiju.

Sredstva za pomoć Srđanu mogu se uplatiti i preko namenskog računa u Komercijalnoj banci: 205-9011006418800-81 (Srđan Mitić, Ulica Pane Đukića 13, 18000 Niš).

Inače, paraćinski bend “Alias” svira rok, pop, džez, fank i bluz kompozicije. Publiku će zabavljati vokal Aleksandar Ilić, vokal i gitarista Ljuba Gajič, basista Danilo Jelovac, Ilija Milosavljević na saksofonu, Miloš Veljković na bubnjevima.

Нема коментара:

Постави коментар