уторак, 26. април 2016.

RIKOŠET,BLACK SMOKE TRAIN i NULA 29.04. Velika Plana



Rikošet je prvi put u Velikoj Plani 29.aprila, zajedno sa domaćinom grupa Black Smoke Train i beogradskim sastavom Nula.
Veče ukrštenih turneja, TEŠKI SRPSKI ROK + MERMER I DIM... žestoki rifovi, sirova energija, moćan gruv i opasni tekstovi!!!



RIKOŠET (stoner/progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne. Tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ''Deset dinara pažnje u srebru'', a drugi album je snimljen maja 2015. godine i zove se ''Pravo na život'', oba izdata za NOCTURNE MEDIA. Sastav čine Miloš Bjelobrk - gitara i vokal, Nenad Matekalo - bubanj i vokal i Vukašin Davidović - bas gitara. Trenutno pripremaju materijal za novi album i imaju aktivne nastupe.

Odmah nakon svirke u Velikoj Plani, Rikošet ide u Zaječar 30.aprila, gde nastupa na Outhide festivalu.


BLACK SMOKE TRAIN (dum rok) je mladi sastav iz Velike Plane, nastao krajem jula 2015. godine. Masni rifovi mračne energije i sirovog ritma uz žestoko pevanje oslikava njihov izraz. Aktivni su sa nastupima po Srbiji, a trenutno je turneja sa drugarskim bendom Nula. Planiraju snimanje i realizaciju svog prvenca koji će biti za sve veliko i prijatno iznenađenje. Grupu čine Nikola - gitara i vokal, Ogi - bubanj i Bogdan - bas gitara i vokal:


NULA (sladž metal) je bend nastao 2013. godine. Usled najrazličitijih muzičkih uticaja i sviračkih iskustava koje svaki od članova unosi u stvaranje autorskog materijala, bend razvija unekoliko autentičan muzički izraz, koji poštovaoci nazivaju ''mermer metal''. Stilsko opredeljenje grupe su tekstovi na srpskom i beskompromisno robovanje gruvu. Temtatika tekstova ide od ličnih ka univerzalnim temama i pitanjima. Demo pod nazivom ''I'' snimljen je i maiksovan u proleće 2015. godine i izdat za GRIM REAPER RECORDS iz Stare Pazove. Bend čine Miloš Milošević - vokal, Strahinja Knežević - gitara, Milan Vićić - gitara, Luka Piljak - bas gitara i Milan Sarić - bubanj.
Planovi za budućnost su uglavnom vezani za promociju snimka kroz što više nastupa, ali i pisanje i snimanje novih pesama:


Ulaz: 150 din.

Нема коментара:

Постави коментар