уторак, 26. април 2016.

Bad Religion tribute Bed Religion,Pičke Vrište i Comminor 27.04.u Vintage Industrial Baru



Slovenski Bad Religion tribute Bed Religion ovu će sredu, 27.04. na jubilarnom 30. ovosezonskom Good Vibrationsu, prvi put nastupiti u Vintage Industrial Baru, a društvo će im praviti domaće punk rock snage Pičke Vrište i posebni gosti iz Švedske, neopunkeri Comminor koji su se prošle godine predstavili zagrebačkoj publici na INmusicu!


BED RELIGION je slovenski Bad Religion tribute bend iz Ajdovščine sastavljen od momaka koji takođe stvaraju u svojim autorskim projektima. Članovi su David Božič(vokal)
Aljoša Todorovič (gitara), Gašper Černigoj (gitara, backvokal), Matej Likar (bas, backvokal) i
Simon Mislej(bubnjevi). Bend je osnovan 2008. i vjeran je tribute ovih američkih punk legendi u što se svakako trebate uvjeriti ovom prilikom.

PIČKE VRIŠTE su zagrebačka punk rock petorka koja je do sada izdala jedan album „Nedovršena priča“, koji je usput rečeno pokupio mnoge pohvale publike i kritike. Stari su znanci programa Good Vibrations, a u poslednje vreme su poprilično koncertno aktivni tako su svirali širom Hrvatske i susednih zemalja. Sastav čine Raši (gitara/vokal), Nino (gitara/vokal), Fićo (bubanj), Hill (bas gitara) i Ivek (lead vokal).

COMMINOR je punk rock bend iz švedskog grada Vasteras. Bend na stageu nudi zaraznu energiju i svirku, a u zadnjih godinu dana nastupali su po festivalima i klubovima u Hrvatskoj (INmusic), Kini, SAD-u, Njemačkoj i Švedskoj. Uz to su pronašli vremena objaviti i svoj album prvenac ”Let’s Call It ART”


Нема коментара:

Постави коментар