среда, 30. март 2016.

WHITE RABBIT BAND, 16.aprila u Buci Podrumom


U sklopu nove turneje, beogradski postpank trio WHITE RABBIT BAND, 16.aprila u Buci Podrumom!

Tokom 80-ih godina, bend je pripadao pokretu novog talasa rokenrol scene u bivšoj Jugoslaviji. Sa samo nekoliko demo kaseta, koje su kružile po gradovima, bend je uživao veliku popularnost I u periodu od 1983. do 1987. godine održao preko 100 koncerata, televizijskih I radio nastupa. Najveći uspeh bend je postigao sa singlom “1986” koja se često emitovala kako na radiju tako I televiziji.

Nakon prolongirane hibernacije, WHITE RABBIT BAND se 2013. uzdigao i vođen novom energijom vratio na scenu sa svojom glasnom šamanskom vibracijom. U proteklih nekoliko godina bend je konstantno na turneji po region – Srbija, BiH, Hrvatska, Slovenija, Madjarska, Rumunija,...



Podrška: SRPŽ iz Šapca
Sprž je punk/rock bend iz Šapca. Osnovan je krajem 2011. godine. Nastupao je na Šabačkom letnjem festivalu tri puta, Uskršnjem rok maratonu takođe tri puta, Beogradu, Novom Sadu, Subotici i okolnim gradovima više puta i na dosta svirki po klubovima...Ono što je bitno da se kaže jeste učešće na prošlogodišnjem Bunt rok masters-u i plasmanom u najbolja 24 benda u Srbiji. Sprž je više puta gostovao na lokalnim radio stanicama, kao i na Radio Beogradu 202. Izdao je promotivni singl sa pesmama ''Bori se!'' i ''Nema vremena za bežanje'', a naravno nastavilo se sa raznim snimanjima. Na Uskršnjem rok maratonu u Šapcu, Sprž je bio predgrupa Rambu Amadeusu.



Нема коментара:

Постави коментар