недеља, 27. март 2016.

Artan Lili, 02. aprila u klubu Feedback


                                                Artan Lili, 02. aprila u klubu Feedback


Stav grupe Artan Lili je da je ,,novi paket mera u rokenrolu recept za njegovu dugovečnost".

Sudeći prema velikom beogradskom koncertu održanom u Domu omladine u subotu, 19. marta, paket mera koji Bojan i Romana Slačala, Marko Ajković i Dragan Knežević uvode kao novi standard, predstavlja prekretnicu u njihovom scenskom delovanju. I ne samo njihovom - posle ovog, nijedan rokenrol koncert više neće moći da se gleda istim očima.

Artan Lili pomeraju sopstvene granice i nameću nove trendove...

Posle velikog beogradskog koncerta, sledi i niški - 02. aprila u klubu Feedback. Artan Lili će promovisati vinilno izdanje svog istoimenog debi albuma, ali i ,,New Deal" - drugi album koji su već nagovestili hit singlom ,,Ono što te neće".




Ulaznice po pretprrodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Vintage Shopu.

Pored noise pop-a Artana, očekuje vas i hilbili afro fank Igraloma. "Hilbili" da ukaže na primalnost potrebe za tim štrokavim zvukom, "afro" da ukaže na mantru i doslednost ritmičkim vratolomijama, a "fank" - "fank" je tu da podseti da uz sve to može da se đuska.
Nakon najavljenog nastupa u Sofiji, najavljenog od strane "Alarma Punk Jazz" kao žarišta "ozbiljnog zapadnoafrkičkog vajba", Igralom će nastupiti na domaćem terenu - u klubu u kojem stvara, a u kojem će tog 02. aprila ponovo svedočiti zasigurno nenormalno pozitivnoj refleksiji niškog auditorijumskog ogledala!




Нема коментара:

Постави коментар