среда, 24. фебруар 2016.

Dvestadvojka i Radio Beograd, pozivaju Vas na svečano otvaranje Izložbe „Rok muzika se sluša i gleda”


Dvestadvojka i Radio Beograd, pozivaju Vas na svečano otvaranje Izložbe „Rok muzika se sluša i gleda” čiju postavku možete pogledati u izlozima Radio Beograda u četvrtak 25. februar u 14:00 - Kamena sala Radio Beograda.


IZLOŽBA ROK MUZIKA SE SLUŠA I GLEDA

Radio Beograd 202 i udruženje Institut za savremenu muziku u četvrtak 25. februara u 14 sati, otvaraju Izložbu pod nazivom „Rok muzika se sluša i gleda” u izlozima i holu Radio Beograda. Postavka predstavlja istoriju rok muzike u Srbiji i regionu. Brojne fotografije, omoti ploča, eksponati albuma, prikazuju razvoj rok muzike od pionirskih početaka do danas. Cilj Izložbe jeste da ukaže na značaj rok muzike i neophodnost da Beograd dobije Rok Muzej. Postavka traje do kraja aprila, zatim se seli u hol RTS-a gde će biti predstavljena u Noć muzeja.
Svečano otvaranje zakazano je u Kamenoj sali radio Beograda, uz prisustvo značajnih imena rok muzike svih generacija, novinara, gostiju... Planiran je i prigodan muzicki program u kome će učestvovati poznati gitarista Branko Marušić Čutura, Nenad Zlatanović, Aleksandar Eraković Era, Stari majstori kao i mlade snage roken rola.

Dvestadvojka, renomirani program Radio Beograda od svog osnivanja, 1969. godine do danas, emituje najkvalitetniju rok muziku i podržava rok stvaralaštvo slavnih izvođača ali i mlade grupe iz Srbije i regiona. Nije slučajno što su baš Dvestadvojka i Radio Beograd uključeni od samog početka u ovaj projekat.

Нема коментара:

Постави коментар