понедељак, 25. јануар 2016.

Fajrunt objavili video za singl „Na ovom svijetu“ kojim najavljuju drugi studijski album „Moje ime“.





Varaždinski punk rokeri Fajrunt objavili su video za singl „Na ovom svijetu“ kojim najavljuju drugi studijski album „Moje ime“.

– Pjesma govori o ljudima koji samo preživljavaju ovaj život, a ne žive ga uistinu. Svaki dan im je jednoličan i redundantan: odlaze na posao koji ne vole, rade stvari koje ne vole, pa čak se i prisiljeno smiju dok to ne žele. To su ljudi bez ambicija i motivacije - rekao je pevač, gitarista i autor spota i pesme Dominik Sever.

Spot je sniman u Postoru Centra za mlade u Čakovcu. Autor spota i pjesme je Dominik Sever, pjevač i gitarist benda Fajrunt. Video je nastao u vlastitoj produkciji Fajrunta, kroz vlastiti produkcijski brendBangBang Multimedia.


Bend je nastao krajem 2013., a osim Dominika, na vokalu i gitari se nalazi i Mislav Bunić, Andrej Smetiško na bubnjevima i Vinko Vujec na basu.

Krajem 2014. izdali su prvi studijski album „Ustani, pokreni se!“ i od tada održali 20-ak koncerata, a između ostalog bili su i predgrupa Hladnom Pivu u Areni Varaždin na jesen prošle godine.

Trenutno rade na drugom studijskom albumu koji bi trebao biti gotov do zime 2016.




Нема коментара:

Постави коментар