петак, 6. април 2018.

Subotički bendovi za Mikija Pjevača




Humanitarni koncert "Subotički bendovi za Mikija Pjevača" održaće se 13.aprila  u klubu Mladost (Harambašićeva 4, Subotica) sa početkom tačno u 22 časa.

Nastupaju:

NAFTA

ANA NEVER

THE VALLEY

ZLI JEZICI

ANNE MARIE

Koncert se organizuje sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pokrivanje troškova lečenja, nege i servisiranje nagomilanih računa koji ugrožavaju imovinsko stanje našeg i svačijeg prijatelja Mikija Pjevača.

U nadi da obezbedimo što veći novčani iznos, ulaz na sam koncert će biti 300din.

Svako ko želi i u mogućnosti je da priloži veću sumu novca, u klubu će biti obezbeđena tegla u koju će moći da se ostavi dodatan prilog.

Svako ko je u mogućnosti novac može da novac uplati i na Mikijev tekući račun u Societe Generale banci : 275-0016716940080-07

Krajem septembra, prošle godine, sticajem nesrećnih okolnosti Miki je doveden u teško zdravstveno stanje koje mu ometa normalno funkcionisanje. Trenutno ne može da brine sam o sebi, potpuno zavisi od pomoći prijatelja, neogovatelja i zdravstvenih radnika.

Mihajlo Miki Pjevač je muzičar i pesnik iz Bačke Topole, selo Mićunovo. Strastveni kolekcionar vinila, stripova i knjiga. Zaljubljenik u umetnost. Čitav svoj život je posvetio muzici i prijateljima. Inspirisao je mnoge generacije da se bave muzikom, naučio ih da je slušaju i cene. Zahvaljujući svojoj dečijoj iskrenoj ljubavi prema muzici, kada su mnogi žurili da odrastu, odlazili na fakultete, iz zemlje, osnivali porodice i privatne biznise, Miki se nije menjao. Strpljivo je čekao ekipu klinaca koji će ga shvatiti i dati veliki doprinos u realizaciji njegovih ideja, što će rezultirati osnivanjem velikog broja bendova različitih muzičkih stilova sa jasnim Mikijevim umetničkim pečatom. Bendovi Izlog Ideja, Rosenkranz, Upravnik ludnice, Polja, Ofingeri, Koridor X...

"Mikijevu ljubav, dobrotu i posvećenost muzici nisu osetili samo Topolčani i Subotičani, već mnogi širom regiona.
Miki želimo ti ozdravljenje!
Sviramo u tvoje ime i u tvoju čast!"

Нема коментара:

Постави коментар