среда, 4. април 2018.

BETH HART U BEOGRADU OBELEŽAVA 25 GODINA KARIJERE




Beth Hart ponovo dolazi u Beograd! U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova pevačica nastupiće u Hali sportova „Ranko Žeravica“ 2.decembra 2018.godine.

Nakon prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, blues/rock zvezda Beth Hart obradovaće svoje fanove u Srbiji još jednim odličnim koncertom.




Beth Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues Music Awards, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim ali i emotivnim live nastupima.  Poslednji samostalni  studijski album „Fire On The Floor“ objavljen 2016.godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Beth je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom. Nakon „Don't Explain“ iz 2011. i „Seesaw“ iz 2013.godine, 26.januara objavljen je i treći album koji su Beth i Joe uradili zajedno – „Black Coffee“. Album je debitovao na prvom mestu Bilbordove liste albuma, dobro je pozicioniran i na britanskim listama kao i na listama širom sveta, izazvao je jako dobre reakcije i kod kritike i kod publike.



„Uprkos činjenici da je bila nepoznata široj publici na ovim prostorima, ova vanserijska pevačica uspela je da u Hali sportova okupi preko 3000 ljudi koji su uživali u njenom nastupu u novembru 2017.godine i lično se uverili da su njeni koncerti događaji u kojima se uživa i koji se pamte“ kažu organizatori i najavljuju za ovaj decembar još veći spektakl!




Ne propustite koncert jedne od najboljih pevačica današnjice, dođite 2.decembra u Halu sportova „Ranko Žeravica“ da čujete magičnu Beth Hart!

Ulaznice po cenama od 2900 dinara (parter), 3400 dinara (tribine) i 3900 dinara (VIP) možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs  i  www.halasportova.rs.



Organizator: Hala sportova




Нема коментара:

Постави коментар